колеги имам проблем не ми работи централното маисторите ми казаха че проблема идва от някакав модул които подавал ток на централното може ли да ми кажете каде се намира тоя скапан модул БЛАГОДАРЯ ЗА КОЕТО
Известие
Collapse
No announcement yet.
централно заключване
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщениезаключвам и отключвам всяка врата по отделно с ключа само става като че сам си купил ЛАДАAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщениеок извиниавам сеAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
не. само тая дето заключваш и си викам като и сложа аларма ще трагне ама не и тоя кадето я слага ми каза че сигурно модула не работи.а сега мои познат има 156 за части и искам да го сменя но си нямам идея каде да го тарса иначе тоя модул подавал ток на централнотоalfa 166jtd@super
Comment
-
Първоначално публикувано от genko1982 Покажи съобщениене. само тая дето заключваш и си викам като и сложа аларма ще трагне ама не и тоя кадето я слага ми каза че сигурно модула не работи.а сега мои познат има 156 за части и искам да го сменя но си нямам идея каде да го тарса иначе тоя модул подавал ток на централнотоAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеИма нещо такова , а иначе при мен някакво управляващо реле е заминало .. колкото до модула и на мен ще ми е от полза да разбера каде е
Comment
-
Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщениеИзтегли от тук http://193.219.82.238/~manual/Workshop%20manual%27s/ Alfa 166 elearn и виж електрическо оборудване Е 3040
В eLearn има описание на централното заключване. Проблемът може да е просто изгорял предпазител (F19), а за улеснение съм прикачил описанието от eLearn.164 2.0 TS / 166 2.4 JTD
Comment
-
При мен се появи проблема много време след покупката. Алармата си работеше нормално. В един момент при заключване с дистанционното пъпката на шофьорската врата се самоотключваше, съответно и другите врати. Принудих се да изключа алармата и да заключвам ръчно, като държах ключа в ключалката докато пъпката се "укроти" в долно положение. Оказа се че е влязла вода в модула на централното /повече двигател не мия/, окис и т.н.
Както и да е, смених го - излезе ми 30 лева с труда, което не е съществена сума.
Alfa Romeo 166 JTD '99 Progression
Comment
Comment